Slo En Kombi Gregor

Najem kombija Cena najema kombija Mere kombija Splošni pogoji najema Članki Partnerji

Najem kombi vozil
Gregor Cergolj s.p.
Pilonova 10
1000 Ljubljana

T 031 30 32 33
E kombi.gregor@gmail.com

Poglej na zemljevid:
Kombi Gregor zemljevid


Najem kombija Opel Vivaro


Izposoja kombija Opel Vivaro je lepo oblikovani podaljšan model kombija za prevoz oseb v treh sedežnih vrstah. Najem kombija zato omogoča prijetno in udobno potovanje do devetim potnikom skupaj s prtljago. Široka stranska drsna vrata in nizka stopnica omogočata preprost in varen dostop do prostorne notranjosti. Panoramska okna so zatemnjena, kar pa omogoča jasen pogled in dobro preglednost potnika v vse smeri okolice, okolici pa notranjost kombija ni vidna; s tem smo zagotovili diskretnost potnikov.


Najem kombija Opel Vivaro izpolni vsa pričakovanja – prilagodljivost prostora za potnike in prostoren prtljažnik zagotavljata optimalno uporabnost, konfiguracijo sedežev pa lahko brez orodja spremenite v nekaj minutah.


Za prednjimi sedeži je prostor še za šest potnikov in kar 2,2 m³ tovornega prostora v različici z dolgo medosno razdaljo.


Za lažji dostop do zadnjih sedežev naslonjalo v drugi vrsti preklopite naprej. Če potrebujete več prostora, klop v tretji vrsti preklopite ali odstranite in si zagotovite 4,1 m³ prostora za prtljago. Če odstranite klop še v drugi vrsti, dobite 5,9 m³ prostora za prtljago.


  • 9 sedežev
  • Sedežno klop v drugi in tretji vrsti lahko odstranite
  • Nameščene strešne sani (za namestitev prtljažnika ali strešnega kovčka)
  • Nameščena vlečna kljuka


NAJEM KOMBIJA:


T 031 30 32 33
E kombi.gregor@gmail.com